BASIN BÜLTENİ

İndirimli Ürünler ve Çeşitliğiyle Kağıt ip Ritzz.net’de

Kağıt ip hasır görünümünde olan, rafya kağıdından elde edilen bir ip çeşididir. Tasarım ve dekorasyon amaçlı olarak sıklıkla kullanılan kağıt ip, dekoratif ürünler için doğal bir doku ve zevk ortaya koymaktadır. Dekoratif ürünlerin yanında kullanışlı ve tamamlayıcı kıyafet parçaları olarak çanta, cüzdan, supla gibi ürünler de üretilebilmektedir. Oldukça dayanıklı olan kağıt ip için farklı renk seçenekleri de mevcuttur.

Çeşitli tasarım ürünlerinde kullanılan kağıt ip dışında yarnart jeans ipi de kullanılmaktadır onun için de bağlantı üzerinden ziyaret edebilirsiniz. Kağıt ip dış etkilere karşı dayanıklılığı ve kalitesi ile sıkça tercih edilmektedir. Bu özellikleri sayesinde elde edilen ürünler uzun süreli olarak kullanılabilmektedir. Kağıt ip ile elde edilecek ürünlerde genellikle çift ya da tek katlı olarak örme yöntemi kullanılmaktadır. Yapısı gereği sert olmasından dolayı örme işlemi biraz zorlayıcı olabilmektedir. Bu nedenle daha kolay bir örme işlemi için yumuşatma işlemi uygulanması tavsiye edilmektedir. Bunun için bir miktar su ve bir miktar yumuşatıcı karıştırılarak kağıt ipin bu karışımda bekletilmesi, ipin yumuşamasını sağlayacaktır.

Kağıt ip ile yapılabilecek dekoratif ürünler arasında ilk sırada supla vardır. Kağıt ip supla yapımı oldukça kolaydır. İstenen renkte kağıt ipin bir tığ yardımı ile istenen şablona göre örülmesi sonucu supla yapmak mümkündür. Kağıt ip kullanılarak üretilen supla çeşitleri ile etkileyici dekoratif tasarımların yapılabilmesi mümkündür. Kağıt ip suplalar iç ve dış mekan kullanımına da elverişlidir. Supla kadar sıkça tercihe dilen ürünler arasında kağıt ip çanta modelleri gelmektedir. Kağıt ip çanta yapımı, supla yapımı gibi benzer bir yöntem ile tığ yardımı ile üretilebilmektedir. Su, rüzgar, sıcak ya da soğuk hava gibi etkilere karşı dayanıklı oluşu nedeniyle kağıt ip kullanılarak üretilen ürünler iç ve dış mekan kullanımına son derece uygundur.

Renk seçenekleri ve dayanıklılığı ile tercih edilen fiyat açısından da bütçe dostudur. Kağıt ip fiyatları renk ve boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Renk, boyut ve uzunluk olarak tercih imkanı tanıyan kağıt ipler, hobi edinmek ve el emeği ürünler ortaya koymak isteyen kişiler için bütçe dengesini bozmayacak, ekonomik bir üründür. Hobi edinmek isteyenler, tasarım merakı ve el işçiliğine düşkün olanların çoğunlukta tercih ettiği bir ürün olan kağıt ip, görsel olarak hoş tasarımlar oluşturma imkanı sağlamaktadır.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu