BASIN BÜLTENİ

İstanbul’da Akü Bayileri

Akü, elektrik enerjisini kimyasal enerji şeklinde depolayan ve ihtiyaç olması halinde bu enerjiyi elektrik enerjisi olarak kullanmayı sağlayan enerji depolama aracıdır. Motor çalıştırma, tekne, aydınlatma ve daha birçok sektörde akü kullanılmaktadır. Her geçen gün kullanım alanı da artmaktadır. Birçok farklı kullanım alanı olduğuna birçok farklı da çeşidi vardır.

İstanbul birçok ilçesi ile hem akü satışı hem de akü servis hizmeti veren çokça akü bayisine ev sahipliği yapmaktadır. Genelde akü firmaları İstanbul’un hangi ilçesinde olursa olsun İstanbul geneline hizmet vermektedir. Hatta bazı firmalar mobil akü hizmeti sunan özel araçlar ile sürekli sahada gezen özel bir ekip bile kurmuştur.


 

FG Gaziosmanpaşa  Akü Bayi

 

FG Gaziosmapaşa Akücü ve en yakın FG Akü Bayisi ile 7 gün 24 saat hizmet almak mümkündür. Sadece Beylikdüzü ilçesi değil yakın ilçelere de kısa sürede akü satışı ve servis imkânı sunulmaktadır. Ayrıca mobil servis imkanı ile her nerde akü ile ilgili bir sorun yaşanırsa çözüm sadece Fg akü bayilerindedir.

 

FG Bayrampaşa Akü Bayi

 

FG Bayrampaşa Akü Bayi ile 7 gün 24 saat akü ile ilgili hizmet almak artık çok kolaydır. Sadece bir telefon kadar uzağınızda olan Fg akü ile hem akü satın alabilir hem de akü ile ilgili arızlarınız servis hizmeti ile giderilebilir. Pandemi ve eve kapanma süreçleri sonrasında oldukça revaçta olan mobil hizmetler ile akü servis hizmetleri sizin olduğunuz noktalara da kolayca ulaşmaktadır. FG Bayrampaşa Akücü, Bayrampaşa bölgesine değil tüm İstanbul ilçelerine hizmet ve ürünlerini ulaştırmaktadır.

FG Yenibosna Akü Bayi

 

FG Yenibosna Akücü ile çok geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile her müşterisini mutlu bir deneyimle uğurlamak için çalışmaktadır. Sadece tek bir seferlik değil uzun süreli bir müşteri deneyimi yaşatmayı hedefleyen FG Yenibosna akü bayisi, her geçen gün hizmet kalitesini daha da artıran çalışmalar yapmaktadır. İstanbul’un her bölgesine 7 gün 24 saat hizmet ve ürün sağlayabilmek için mobil hizmet aracı ile yerinde hizmet verebilmektedir.

 

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu