BASIN BÜLTENİ

Kardeşinize Hediye Alırken Bu Öneriyi Es Geçmeyin!

Ailemizde bizleri sevgiyle saran ebeveynlerimizden sonra yeri geldiğinde öğretmen, yeri geldiğinde arkadaş olan, en ufak dertlerimizde bile birbirimizin yanında durduğumuz, kardeşlerimiz gelir. Onlarla büyür, onlarla severiz bu yaşamı. Hayatımıza girip çıkan insanların aksine, kalıcı olan onlar olur. Kaç yaşında olursak olalım birbirimizi kollar düşünürüz. Nihayetinde de birbirimizi mutlu etmek adına, bizler için önem arz eden gün ve zaman dilimlerinde hediyeler veririz. Doğum günleri, düğünler, nişanlar, ziyaretler, mezuniyetler, Yılbaşılar, bayramlar gibi günler veya içimizden gelen herhangi günlerde onları çeşitli hediyelerle şaşırtır, mutlu ederiz. Şaşırtır dedik, ancak onları gerçekten şaşırtacak ve sevindirecek olan güzel anlardır, bir eşya değil öyle değil mi? Bir düşünün, size doğum gününüzde gelen hediyeler mi daha çok heyecan verir yoksa sizin için hazırlanan sürpriz organizasyon mu? İkinci seçeneği tercih ediyor veya merak ediyorsanız, sizleri mükemmel bir sürpriz uzmanıyla tanıştıracağız, Bodo.com ile! Deneyim tarzında sunduğu hediyelerle bodo yaşamınıza bambaşka bir renk katacak.

Erkek kardeşe hediye

Bodo, sevdiklerinize hediye aracılığıyla unutulmaz anlar sunuyor. Kardeşiniz ihtiyacı olan bir gömleği kendi de alabilir ancak ihtiyacı olan ‘’İki Kişi için Bisiklet Turu’’ eğlencesini, önceliğe koymadığından erteliyor olabilir. Onun ertelediği bu keyifleri en özel günlerinde siz sunun. Bu günler, özel hissetmek ve keyif almak için var. Derslerine yoğunlaşmış, kendine vakit ayıramayan kardeşinize bayram ziyaretinde: ‘’İki Kişi için ATV Turu’’ hediye edin. Silahlar, atışlar ve savaş oyunları gibi özel ilgi alanları olan ağabeyinize: ‘’Poligonda Silahla Atış’’ deneyimi sunarak, zevklerine gösterdiğiniz saygı ve ilgiyi kolayca belirtebilirsiniz. Mezuniyeti yaklaşan erkek kardeşinize en büyük hayallerinden birini yaşatın: ‘’İstanbul Üzerinde Küçük Uçak Turu’’. Evlenmeye hazırlanan ağabeyinize düğün öncesi gerginliğini atması için: ‘’Avrupa Yakasında Hint Baş Masajı’’. Üniversiteyi kazanan kardeşinize, ‘’Türk Yemekleri Yapım Dersi’’. Erkeklerin en çok ilgilendikleri deneyimlerden: ‘’Kendi Aracınız ile Sportif Sürüş Eğitimi’’ ve ‘’Yelken ile Tanışma Eğitimi’’ gibi hediyeleri de sunabilirsiniz. Bodo ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürün.

Kız kardeşe hediye

Kız kardeşlerinizin konfor ihtiyaçları ve zevklerine uygun, en şık deneyimler bodo’da! Kız kardeşinize nişan hediyesi olarak, kendini bakımlı ve iyi hissedeceği: ‘’Asya Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’. Bodo’dan size sunulan deneyim hediyelerini, bodo.com adresinden dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ablanızın doğum gününde yıllardır yapmayı istediği deneyimi sunun: ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’, bu heyecan dolu maceranın tadını çıkarırken, kaydedilen videoyu ömür boyu saklayabilir. Yılbaşında kız kardeşinizle baş başa keyifli vakitler yaşayın: ‘’İki Kişi için Sinema Keyfi’’. Yeni doğum yapan ablanıza, en çok ihtiyaç duyabileceği: ‘’Avrupa Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’ vererek, bedensel ve ruhsal dinlenme sağlayabilirsiniz. Böylelikle bebeğiyle daha rahat ilgilenir ve yaşadığı tüm stresi geride bırakabilir. Bodo ile kendinize hak ettiğiniz değeri verin.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu