BASIN BÜLTENİ

Mercedes Sprinter Kiralama Avantajları Nedir?

Özel günler ya da çeşitli organizasyonlar için araç kiralama yapmak isteyenler yolcu sayısına göre araç seçimi yapabiliyor. Son model ve özel tasarımlı araç çeşitleri ile tüm müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Müşterilerine sundukları seçenekler arasında Mercedes Sprinter kiralama hizmetleri de bulunuyor. Kiralama fiyatları, seçilen araçların marka, model ve kiralama sürelerine göre değişiyor. https://www.blackviprental.com sitesi üzerinden sundukları araç kiralama hizmetleri ile müşterilerine avantajlı seçenekler sunuyorlar.

Mercedes Sprinter Kiralama

Kiralama hizmetlerini, kişiye ve ulaşım seçeneklerine göre sunuyorlar. Mercedes sprinter kiralamanın birçok avantajı vardır. Vip araç olarak özel tasarlanmıştır ve yolcu sayısına göre 13+1 ya da 16+1 kişilik seçenekler sunuyorlar. Mercedes markasının sağlamlığı ve kalitesi ile tüm yolcular güvenli yolculuk yapabileceklerini biliyor. Kiralama işlemlerinin müşteriye avantaj sağlaması için Vip tasarım uyguluyor, tüm koltuklar deri kaplama ve araç içerisinde televizyon, buzdolabı seçenekleri vardır. Yolcular seyahatleri boyunca keyifli ve konforlu yolculuk yapabiliyor.

Mercedes Sprinter Kiralama İşlem Süreçleri

Firmalar il dışından ya da yurtdışından gelen misafirlerini havalimanında karşılamak ve ziyaretleri boyunca konforlu seyahat etmelerini sağlamak için firmadan lüks araç kiralama yapıyorlar. Black vıp rental markası ile verdikleri hizmetlerde kalabalık gruplar için Mercedes Sprinter seçeneklerini öneriyorlar. Mercedes Sprinter kiralama işlem süreçleri, rezervasyon oluşturma ve kiralama sözleşmesi hazırlanması ile başlıyor. Kiralama işlemleri günlük, haftalık aylık, yıllık olarak yapılabiliyor. Kiralama sözleşmesinde şoförlü ya da şoförsüz tercihleri kullanılabiliyor. Kiralama sözleşmesi ile araç teslim alınıyor ve kullanılmaya başlanıyor.

Araç Kiralama Avantajları

Şehir içi ya da şehirlerarası yapacağınız yolculuklarda araç kiralama yapmak isteyenler ulaşım problemlerini kolaylıkla çözebiliyor. Tüm araç kiralama hizmetleri ile müşterilerinin en iyi avantajlardan faydalanmalarını sağlıyorlar. Özellikle özel organizasyonlarda misafirlerin toplu olarak seyahat etmesini sağlamak için Mercedes Sprinter kiralamanın daha avantajlı olduğunu belirtiyorlar. Daha güvenli, konforlu ve geniş olduğu için seyahat boyuncu tüm yolcular ev rahatlığında yolculuklarını yapabiliyorlar.

Mercedes Sprinter Kiralama Sözleşmesi

Firma müşterilerine daha güvenli hizmet verebilmek için son model araçlarla hizmet veriyor. Mercedes Sprinter kiralamak isteyenler sözleşme imzalayarak tüm işlemlerini hukuki olarak yapabiliyor. Kiralama sözleşmesinde yer alan bilgiler şunlardır.

  • Aracın, marka ve modeli,
  • Kiralayan kişinin kimlik ve adres bilgileri,
  • Kiralama tarih ve saati ile kiralama süresi,
  • Kiralık araç kullanım hakkı ile ilgili bilgiler,

Mercedes Sprinter kiralama hizmetlerinden şoförsüz faydalanmak istenildiğinde adına sözleşme hazırlanan kişinin ehliyetinin bulunması ve ehliyetin aracı kullanmak için yeterli olması gerekiyor.

Kiralık Araç Seçimi

Lüks araç kiralama hizmeti veren firma müşterilerine tüm araç kiralama seçenekleri ile ilgili web sitesinde detaylı bilgi veriyor. Şoförlü vip araç kiralama hizmetleri sunduğu için Mercedes Sprinter gibi büyük araçların tamamını şoförlü olarak kiralıyor. Tüm müşterileri birlikte seyahat edecek yolcu sayısına göre araç seçimi yapabiliyor. Mercedes Sprinter modelleri 13+1 kişilik veya 16+1 kişi kapasitelidir. Kişi sayısına göre seçim yapılabiliyor.

Neden Mercedes Sprinter Kiralanmalı

Vip minibüs kiralama işlemlerini yapmak isteyenlere Mercedes Vito ya da Sprinter modelleri seçenekleri sunuluyor. Mercedes Sprinter modelleri daha büyük, kapasitesi ve iç alanı daha geniştir. Daha çok şoförlü araç kiralama yapmak isteyenlerin ilk tercihleri Mercedes Sprinter oluyor. Bunun birçok nedeni vardır. Geniş kapasitesi, güvenli ve konforlu oluşu, daha fazla kişinin daha ekonomik olarak seyahat etmesi ve sunulan hizmet kalitesi tercih nedenleri arasında yer alıyor. Şoförsüz kiralama tercihini kullanmak isteyenler, yolcu kapasitesine göre belirlenen yaş sınırı ve ehliyet türü kurallarına uymalıdır.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu