BASIN BÜLTENİ

Özgün ve Kompakt Tasarım Skoda Scala

C Segmenti hatchback kasa modeliyle dikkat çeken Skoda Scala, şehir içi kullanım için tercih edilen otomobillerden biri. Özgün tasarımı ile ön plana çıkan Scala, C segmenti otomobillerde sunulan konfor ve performansı karşılayacak donanıma sahip. Skoda Scala benzinli ve dizel motor seçenekleri ile piyasaya sürülen aracın otomatik vites modellerinde DSG şanzıman kullanılır. Uzunluk ve genişlik ölçüleri ile sürücü ve yolculara geniş bir kabin alanı sunar. Yaklaşık 467 litre bagaj hacmi sayesinde bavul, bebek arabası ve eşya taşımak için ideal bir alana sahip. Sportif tasarımı ile göze hitap eden tasarım modern teknolojik özellikler ve kullanışlı sürüş performansı ile öne çıkar. Uzun ve kısa mesafe yolda konfor sağlayan model, ikinci pazarında araç almak isteyenlere farklı fiyat alternatifleri sunar.

Scala ile Alışılmışın Dışında Bir Sürüş Deneyimi

Araç satın almak isteyenlerin yakından takip ettiği Skoda markası, Scala modelin farklı hacimlerde motor tasarımları sunar. 5 ileri manuel şanzımanın kullanıldığı 1.0 TSI motor, sunduğu yakıt performansı ile dikkat çeken varyasyonlardan biri. Ayrıca, 1.0 TSI motor araç almak isteyenlere 6 ileri manuel ve 7 iler otomatik DSG şanzıman seçeneği sunar. Güçlü performans ve şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi ile beklentileri karşılayan Scala, kabin tasarımı ile sürücüleri memnun eder. Donanım paketine göre 6.5 inç ile 9.2 inç arası değişen multimedya ekran tasarımı yenilikçi teknolojik özellikler için verilen örnekler arasında. Sürüş performansını destekleyen şerit takip, otonom acil frenleme, hız sabitleyici ve elektronik şasi denge kontrolü aracın farklı varyosyanlarında bulunur. Ayrıca, park asistanı ve geri görüş kamerası gibi opsiyonel özellikleri model yılları ve donanım paketlerine göre değişir.

Skoda Scala İkinci El Fiyatları

C segmenti araçlar her zaman ikinci el piyasasında talep gören modeller arasında yer alır. Pazardaki yerini koruyan Skoda Scala, ikinci araç almak isteyenlere farklı fiyat seçenekleri sunar. Yeni üretilen bir model Scala modellerini, ikinci el piyasasında kolayca bulabilirsiniz. Model yılı düşük ve kilometresi az olan araçlar, manuel ve otomatik vites alternatiflerine sahip. Sıfır ayarındaki Scala modellerinin fiyatları kilometre, tramer kaydı ve donanım paketlerine göre farklı bütçelere uygun seçenekler sunar. Yakıt tüketimi ve sürüş performansı açısından beklentileri karşılayan araç, görsel tasarımı ile göz doldurur.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu