BASIN BÜLTENİ

Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızı Uygun Fiyatlarla Yaptırın

Tamamlayıcı sağlık sigortası, sağlığınızı güvence altına alarak; ani durumlarda bazı tedavilere karşı hizmet sunan bir poliçedir. Tamamlayıcı sağlık sigortası, devletin vatandaşlarına sunduğu  sağlık sigortasının kapsama alanı dışında yer alan sağlık sorunlarının giderlerini özel sağlık kuruluşlarında karşılamanıza yardımcı olabilecek bir sigortadır.E-sigortam.com değerli müşterilerine tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında 17 farklı firmadan kendinize en uygun olanı seçmenize yardımcı olarak en iyi fiyatlar ile sağlığınızı güvence altına almanızı sağlamaktadır. Gelişebilecek ani durumlar içerisinde; tetkik, tahlil, muayene, küçük cerrahi müdahaleler, ayakta tedavi hizmetleri, refakatçi, hastanede kalındığı süre boyunca refakatçinin yemeği, diyaliz ve buna benzer birçok ayakta tedavi imkanlarından tamamlayıcı sağlık sigortası ile özel kurum ve kuruluşlardan hizmet alabilirsiniz. Bu tamamlayıcı sağlık hizmetine, e-sigortam.com ile sahip olabilir tercihleriniz doğrultusunda sizlere hitap edebilecek 17 farklı firmanın herhangi birinden bu hizmete sahip olarak sağlığınızı için oluşabilecek sorunlara önceden tedbir alabilirsiniz. Haftanın her günü e-sigortam.com üzerinden sahip olduğunuz tamamlayıcı sağlık sigortanız ile anlaşmalı olan tüm özel kurum ve kuruluşlardan sağlık hizmeti alarak, gerektiğinde tamamlayıcı sağlık sigortanız özel durumlarınız için ek ödemeler dahilin de veya sahip olduğunuz tamamlayıcı sigorta kapsamında yararlanmayacağınız hizmeti çıkartarak yerine doğum ve Check-up poliçesini de ekletebilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Geçerlilik Süreci

Tamamlayıcı sağlık sigortası birçok avantajı sizlere sunarken bunu bir geçerlilik süreci dahilinde yapmaktadır. Müşterilerine 17 farklı firmadan hizmet sunan e-sigortam.com, tamamlayıcı sağlık sigortalarında geçerlilik süreleri firmalarının müşterilere sunduğu hizmete bağlı olarak değişim göstermektedir. Tamamlayıcı sağlık sigortaları e-sigortam.com güvencesi ile bir yıllık, iki yıllık, üç yıllık ya da dileyen müşteriler için altı ay gibi kısa bir sürelik deneme süreci olarak da müşterilere sunulmaktadır. Tamamlayıcı sağlık sigortalarının geçerlik sürelerine az bir süre kala e-sigortam.com değerli müşterilerine aldıkları fiyatlar üzerinden yeni bir teklif sunarak en makul oranlarda müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedir. Geçerlilik sürecinde değişiklik yapmak isteyen müşteriler için e-sigortam.com üzerinden 7/24 destek alabilirler.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamında Hangi Durumlar Yer Almaktadır?

Müşterilerinin her zaman doğru teklifler üzerinden güvenilir şekilde hizmet almasını sağlayan e-sigortam.com birçok farklı ve çeşitli durumlara karşı tamamlayıcı sağlık sigortasını müşterilerine sunmaktadır. Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında müşterilerine; Doktorların gerek gördüğü takdirde evde bakım hizmeti ve sağlık personeli desteği, anlaşma dahilinde diş tedavileri, suni uzuv teminatı, hasta için gerekli olan tıbbi malzemenin teminatı, yatakta görülen tüm tedaviler, doğum, Check-up, salgın hastalıklar, ayakta tedavilerin hepsini bir paket dahilinde sunmaktadır. Bu durumlar dışında e-sigortam.com bünyesinden barındırdığı 17 farklı ile müşterilerin istediği sağlık tedavi imkanını da ekletebilir ya da müşterinin istemediği bir hizmeti almak istemediği durumları poliçe kapsamından çıkartabilir. Gerekli olan düzenlemelerin ardından tamamlayıcı sağlık sigortası müşteriye tanımlanmaktadır. Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamı dışında özel sağlık sigortası fırsatlarından da yararlanmak için e-sigortam.com adresini ziyaret ederek teminatlar dışında yer alan sağlık durumlarını karşılayan hizmetlerden ailenizle ya da sadece belirli bireyleri üye yaparak bu hizmetten yıllık veya aylık olacak şekilde yararlanabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasından Nasıl Faydalanabilirim?

Kişilerin bağlı oldukları sosyal güvenlik kurumunun anlaşmaları dahilinde yer almayan sağlık giderlerini tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak oldukça yüksek tutarlardaki ödemelerden kurtulmuş olursunuz. Bu tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanabilmek için e-sigortam.com sitesini ziyaret ederek alanında uzman yardımcılardan destek alarak, tamamlayıcı sağlık sigortasının detaylarına ve sizlere en cazip gelen tekliflere sahip olarak sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu