BASIN BÜLTENİ

Trafik Sigortanızı E-Sigortam ile Yaptırın

Trafik sigortası, kişinin hayatı boyunca kendi aracı ile yaşayabileceği kaza sonucunda oluşabilecek sorunlara karşı alınacak olan güvenceyi içermektedir.Trafik sigortası sunan birçok güvenilir firmayı bünyesinde barından e-sigortam.com alanında uzman kadrosu ile 25 yıldır sahip olduğu tecrübesi ile müşterilerine sunmaktadır.20’den fazla sigorta şirketi trafik sigortasına paket dahilinde veya tekli şekilde hizmet sağlamaktadır. Trafik sigortaları, kazalarda can kayıplarında ya da maddi hasarların ödenek durumlarını kapsaması açısından müşterilerin en çok tercih ettiği sigorta türlerindendir. Müşterilerin trafik puanları, önceden aldıkları cezalar, araçlarının modelleri, kişinin ehliyet kullanım yılına göre trafik sigorta paketlerinde en iyi teklifler e-sigortam.com üzerinden müşterilere sunulmaktadır. Trafik hükümleri gereğince yapılması zorunlu olan bu sigorta türü yapılmadığı takdirde cezai işlem uygulanmaktadır. Trafik sigortası mevzuatlar gereğince her firmada farklı fiyatlar üzerinden satılmakta olup, prim sistemi üzerinden düzenlemeler yapılmaktadır. Trafik sigortası 7 ayrı basamak üzerinden ilerlemekte olup kişinin sahip olduğu koşullara oranla değişim göstermektedir.

Trafik Sigortasının Kullanıcıya Faydaları

Trafik sigortası, poliçe sahibi olan her bireye teminat garantisi sunmaktadır. Trafik sigortası ile oluşabilecek kazalarda karşı tarafın aracında oluşacak maddi kazaların uçuk miktarlardaki bedellerini ödeme yükünden sizleri kurtarmaktadır. Kişinin sahip olduğu trafik sigortası can ve mal güvenliğini korumada en önemli unsurların başında yer almaktadır. Trafik sigortaları devletin zorunlu tuttuğu bir sigorta türü olduğu için geçerlilik koşulları ve sunduğu imkânların müşteriye en iyi şekilde anlatılması gerekmektedir. Kişi e-sigortam.com ile güvenilir bir şekilde fırsatlardan yararlanma imkânı bulunabilir. Her zaman yenilikçi fikirleri ile müşterilerine teminat garantili hizmet sunan e-sigortam.com gelişen olay boyunca müşterisine bir personel desteği sağlamaktadır.Online trafik sigortası satışı yapan birçok firma arasından en çok tercih edilen e-sigortam.com haftanın her günü, her saati müşteri desteği sunmaktadır. Trafik sigorta koşulları ile kasko koşulları teminatları farklı olduğu için trafik sigortanızın içinde kasko durumunu sormanız gerekir. Trafik sigortasına ek olarak kaskonuzu satın alabilir ya da ek teminatlar içeren trafik sigortaları arasından seçim yapabilirsiniz.

Trafik Sigortası Hangi Durumları Kapsamaktadır?

Kişinin e-sigortam.com üzerinden sahip olduğu trafik sigortası kapsamı alanı içerisinde yer alan durumlar; kaza durumlarında araçlarda oluşan hasarları, kaza sonucu manevi tazminat talepleri, kazada oluşan sağlık sorunlarına karşı kişinin tüm sağlık masrafları ve tıbbi ihtiyaç giderlerinin hepsi, sürekli sakatlık teminatını, destekten yoksun kalma ölüm durumları teminatını kapsamaktadır. Kapsam alanı dışında oluşan tüm durumlarda trafik sigortası içerisinde müşterinin istediği özel durumlar firmanın koşullarına uyduğu sürece eklenmekte olup isteyen müşteri dilediği kapsama alanını da sigortasından çıkarttırma hakkına sahiptir. Kişinin e-sigorta.com ile sahip olduğu trafik sigortası yıllık ya da aylık olacak şekilde değişim göstermektedir. Trafik sigortası kapsamında e-sigortam bünyesinde yer alan 20 firmadan kendinize en uygun olan sigorta koşullarını seçerek zorunluluk ilkesi doğrultusunda hükümlerinizi yerine getirmiş olursunuz.

Trafik Sigortasını Nasıl Yaptırabilirim?

Trafik sigortası zorunluluk gerektirdiği için yapılmasının ardından birçok imkânı kişilere sunmaktadır. Trafik sigortası kapsama alanları içerisinde farklı koşullar yer almakta olup iptal veya gerçeklik süreçlerinin devamı da e-sigortam.com ile kolaylıkla yapılmaktadır. En iyi koşullardan üzerinden trafik sigortası yaptırmak için e-sigortam.com danışanlarından yardım alarak aracınızın modeline, bulunduğunuz ile, trafik kuralları gereğince aldığınız puan sistemine göre ücretlendirmeler dahilinde trafik sigortanızı güvenli bir şekilde yaptırabilirsiniz. Trafik sigortanıza sahip olduktan sonra aklına takılan tüm sorularınızı e-sigortam.com danışanlarına dilediğiniz zaman sorarak, tüm sorularınızın cevabını şeffaf bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu