BASIN BÜLTENİ

WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov İspanya’da Genel Merkez Açacaklarını Açıkladı

WhiteBIT, kripto topluluğunun ve geleneksel finans dünyasının her yerinde. WhiteBIT, Kharkiv, Ukrayna’da kurulan, Avrupa’nın en büyük kripto borsasıdır. WhiteBIT, Rus işgaline karşı mücadelesinde Ukrayna’yı desteklemek için çok sayıda yardım kampanyası yürütmeye başladıktan sonra borsa ile ilgili haberler daha da yayıldı. Kharkiv merkezli kripto borsası WhiteBIT, dijital varlık alım satımının yanı sıra yatırımınızı büyütmek için çeşitli pasif gelir araçları ve birçok farklı seçenek sunan popüler bir platformdur.

WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, kısa bir süre önce borsanın genişleyeceğini duyurmuş ve WhiteBIT’in merkezinin İspanya’da bulunacağını belirtmişti. Ukrayna’daki savaş, Volodymyr Nosov’un kripto borsasının sorunsuz çalışmasını sürdürmek için WhiteBIT çalışanlarını İspanya’ya taşımaya karar vermesine neden oldu. Taşınma, Nosov’un borsasının çok sayıda büyük ölçekli kampanyası ve büyük güncellemeleri, WhiteBIT’in dünya çapında konuşulmasını sağladı.

Volodymyr Nosov, “Profesyonellerimize olduğu kadar kullanıcılarımıza da özen gösteriyoruz; bu nedenle, ofisi Ukrayna’nın Kharkiv kentinden taşımak ve WhiteBIT merkezini İspanya’da düzenlemek zorunda kaldık, böylece çalışanlarımızın güvenliğini ve kullanıcılarımızın borsamızın hizmetlerine sürekli erişimini sağladık” dedi.

WhiteBIT neden diğerleri arasında öne çıkıyor?

WhiteBIT şirketinin, dijital varlıklar dünyasına girmek isteyen kişilere ve profesyonel alım satımcılara neler sunabileceği hakkında daha fazla konuşalım. Volodymyr Nosov, borsanın farklı ustalık seviyelerindeki insanlar için birinci sınıf bir platform sağlamayı amaçladığını defalarca belirtti. Nosov, “Borsa, hem acemi hem de deneyimli kripto hayranlarının ihtiyaçlarını başlangıçta kafalarını karıştırmadan karşılamalıdır” dedi. Şirketin hizmetleri şu anda dünya çapında 2 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılıyor. Kullanıcılar yalnızca bu kripto para platformu üzerinde alım satım yapmakla sınırlı değil, aynı zamanda çok sayıda benzersiz ticaret aracından da yararlanabilir.

Sadelik ve profesyonellik

Volodymyr Nosov, birçok kişinin karmaşık ve kafa karıştırıcı bulduğu bir alanda faaliyet gösteren bir hizmet olan kripto para borsasını yarattı. Yine de yetenekli bir ekibin yardımıyla Volodymyr Nosov herkes için erişilebilir bir alan inşa etmeyi başardı.

Çeşitli alım satım mekanizmaları

WhiteBIT, başta spot, marj ve artık vadeli işlemler de dahil olmak üzere farklı alım satım imkânları sunmaktadır. Şirketin sundukları arasında 250’den fazla işlem çiftinde 450’den fazla dijital varlık bulunmaktadır. Spot işlemlerde Limit, Piyasa, Stop-Limit, Stop-Piyasa, Koşullu-Limit ve Koşullu-Piyasa olmak üzere verilebilecek altı emir varken; marj işlemlerinde bu emir türleri Limit, Piyasa ve Tetikleyici-stop-piyasa olarak sayılabilir.

Vadeli işlemler yakın zamanda platforma dahil edilmiştir. USDⓈ-M ilk sürekli sözleşme olarak eklendi, BTC/PERP işlem çifti ise ilk çift olarak yerini aldı. Volodymyr Nosov ve ekibi, yeni vadeli işlem türleri de dahil olmak üzere yakında gelecek daha işlevsel güncellemelerle kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Pasif gelir ve kazançlı etkinlikler

Borsa, SMART Staking adı verilen kripto para birimini elde tutmaktan bir yüzde almayı garanti eden pasif gelir için bir araç oluşturdu ve başarıyla uyguladı. Kullanıcılar bir varlık, bir elde tutma süresi ve seçilen bir döneme karşılık gelen bir gelir yüzdesi seçeceklerdir. WhiteBIT borsaya düzenli olarak yeni kriptolar ekliyor ve bazıları için de pasif gelir planlarını duyuruyor.

Alım satım yarışmaları, bir yandan becerilerinizi geliştirirken bir yandan da kazanç elde edilebilen eğlenceli etkinliklerdir. WhiteBIT, platform içinde kullanıcıların belirli çiftlerde işlem hacimlerini arttırarak en yüksek hacme ulaşanların paylaşabileceği ödül havuzları olan özel turnuvalar düzenlemektedir.

Kamusal varlık ve hayırseverlik

Volodymyr Nosov ve şirketi 24 Şubat’tan bu yana Ukrayna’nın savunmasını desteklemek için aktif olarak yardım kampanyaları yürütüyor. WhiteBIT’in Ukrayna ile ilgili faaliyetlerinde en çok öne çıkan projeler, WhiteBIT’e bağlı şirketi Whitepay ile ortaklaşa düzenledikleri bağış kampanyası, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı ile imzalanan mutabakat, Eurovision kupasının 900.000 dolara hayır müzayedesinde satın alınması gibi etkinliklerdir.

Özetlersek

WhiteBIT, tüm dünyada 2 milyondan fazla kripto meraklısının kalbini fetheden Kharkiv merkezli bir kripto borsasıdır. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, genel merkezin İspanya’ya taşındığını açıkladı. Şirket, anavatanından ayrıldıktan sonra bile büyük ölçekli bağış kampanyaları, önemli ortaklıklar ve yenilikçi kararlarla Ukrayna’yı desteklemeye devam ediyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu