BASIN BÜLTENİ

Yaş Kedi Maması Alışverişinde Bunları Unutmayın! – Zoo.com.tr

Doğru mama, kedinizi, yavru, yetişkin ya da yaşlı kedi olsun, yaşamı boyunca sağlıklı ve mutlu tutacaktır. Kedi mamaları, doku, vitamin, besin ve tat bakımından farklı seçenekler sunar. Kediniz için mükemmel mamayı seçmeye çalışırken hatalar yapmamalısınız. Bunun için kedi maması alışverişinde dikkat etmeniz gerekenlerden söz edelim. Zoo.com.tr Pet shop güvencesiyle içeriğimize başlayalım

Kedinizin Sağlık ve Beslenme İhtiyacına Hitap Eden Ürünler Satın Alın

Kedi maması satın alırken sevimli dostunuzun kilosunu hesaba katmanız gerekiyor. Kedinizin birkaç kilo vermesi gerekiyorsa, kilo kontrolüne yardımcı olduğu kanıtlanmış mama satın almak başlangıç için harikadır. Tüm kedilerin, yavru kediden yaşlılığa kadar hayatlarının belirli aşamalarında çeşitli mama formülasyonlarına gereksinimleri olur. Bu nedenle, kedinizin yaşam evresine özel mamalar aldığınızdan emin olun.  Günümüzde, belirli ırklar için benzersiz beslenme gereksinimlerine göre hazırlanmış kedi mamasını kolayca bulabilirsiniz. Kedinizin ırkı için özel olarak geliştirilen mamalardan tercih ederek onun sağlığını destekleyebilirsiniz. 

Kaliteli Markaların Ürünlerini Tercih Edin

Seçtiğiniz gıdaların kalitesi ve güvenliği çok önemlidir. Son derece yüksek kalite ve güvenlik standartları belirleyen bir marka seçin. Bu açıdan düşünüldüğünde Micho kedi maması ideal bir üründür. Marka, kedinizin sağlığını koruyan yüksek besin içerikli mamalar sunar. Paw Paw kedi maması da bir başka seçeneğiniz. Markanın onlarca ürünü arasından kediniz için bir lezzet bulabilirsiniz. Kaliteli kedi mamaları söz konusu olduğunda, elbette Hill’s kedi maması çeşitleri de bir adım öne çıkar. Bu markanın ürünlerinden dileğinizi tercih edebilir, minik dostunuzun sağlığını en iyi şekilde destekleyebilirsiniz. 

Kedi Maması Türlerinden Haberdar Olun 

Bazen evcil hayvanınız için bir yiyecek seçerken kişisel tercihler devreye girer. Kedinize ihtiyaç duyduğu doğru beslenmeyi verirken, onun sevdiği doku ve tatlara da yoğunlaşmanız gerekiyor. Bu yüzden de farklı kedi maması türleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Kuru kedi maması, kedilerin severek tükettikleri mamalardan biridir. 

Kedilerin gereksinim duyduğu besin bileşenlerini sunarken aynı zamanda tüy, deri, ağız ve diş, sindirim sağlığını da destekler. Ödül kedi maması, kedinizi memnun ederken onun sağlıklı şekilde beslenmesine izin verir. Yaş kedi maması ise kedinizin sıvı gereksinimini karşılamasının lezzetli bir yoludur. Bunlara göre kedinizin ihtiyacına hitap eden bir mama türü seçmeyi ihmal etmemelisiniz. 

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu