BASIN BÜLTENİ

Youtube Vanced Nedir? Nasıl İndirilir?

YouTube Vanced APK indirme işleminin son dönemlerde kullanıcılar tarafından yoğun olarak gerçekleştirildiği bilinmektedir. YouTube uygulaması internet mecrasının gündeme geldiği ve uygulamanın kurulduğu günden bugüne yoğun olarak tercih edilmektedir.

Uygulama dahilinde ücretsiz sunulan hizmetler içerisinde reklamlar büyük bir yer kaplamaktadır. Kullanıcılar kim zaman videoları izleme kalitesini düşüren reklamları ortadan kaldırabilmek ve daha rahat bir kullanım elde edebilmek için farklı içeriklere yönelmektedir.

Bunlardan birisi YouTube’un kendi uygulaması olan YouTube Premium programıdır. YouTube Premium; belli bir ücret karşılığında reklamları kaldırmak ve diğer özel uygulamaları erişmek için programın kendisi tarafından sunulan bir hizmettir. Ücret ödemek istemeyen kullanıcılar farklı alanlara yönelmektedir.

Bunlardan birisi de YouTube Vanced uygulaması olmaktadır. YouTube Vanced uygulaması temel olarak YouTube ile herhangi bir bağlantısı bulunmayan içerikler arasında yer alır. Aynı zamanda yasal bir uygulama olmamasıyla da bilinmektedir. Kimi kullanıcılar tarafından riskli bulunmakla birlikte çok sayıda kullanıcının da tercih ettiği bir uygulama olmaktadır.

YouTube Vanced PC

YouTube Vanced PC uygulaması premium özellikler ile benzer uygulama içeriklerini barındırır. Arka planda çalışma özelliği ve reklamsız çalışma işlevleri başta olmak üzere çok sayıda çeşitli içeriğe sahiptir. İndirmesi ve uygulamanın kullanımı oldukça basittir.

Bütün reklamların engellenmesi, arka planda video oynatma özelliği, tüm cihazlarda dokunarak yakınlaştırma özelliği, resim içinde resim modunun mevcut olması, videoyu tekrar oynatma özelliği, oynatma hızı ve çözünürlük ayarı gibi farklı alanlarda hizmet sunulmaktadır.

Doğrudan YouTube uygulaması ile bir bağlantısı bulunmayan YouTube Vanced; yasal olmayan ancak çok sayıda kullanıcının tercih ettiği bir uygulama olarak ön plana çıkar. Özellikle YouTube Premium servis ücretini karşılayamayan ya da vermek istemeyenlerin yöneldiği bir uygulama olarak dikkat çekmektedir.

YouTube dahilinde temel uygulama çeşitli konularda video paylaşımıdır. Dolayısıyla uygulamanın ücretsiz olarak sunulan kısmında artık fazlasıyla reklam içeriği bulunmaktadır. Bu nedenle kullanım deneyimi zaman zaman olumsuz olabilmektedir. Kullanıcılar deneyim iyileştirmek adına bu tarz içerikleri tercih etmektedir. YouTube Vanced uygulamasını indirmek için İndirgeek sitesini ziyaret ederek kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Youtube Vanced

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu